Statistiky a shrnutí roku 2015 | Vánoce s Books are my life...

Úvodní článek do projektu najdete zde.

Ahojky!
Tak tu máme poslední den roku a s ním i jeho shrnutí... Tohle byl první můj celý kalendářní rok na tomto blogu a stalo se tu opravdu mnoho zajímavého. Navázala jsem úžasné spolupráce, rozjela hned několik projektů a dokonce vymyslela vlastní TAG, který se po knižní blogosféře skutečně rychle rozšířil. Takže ještě než se budu chlubit nějakými čísly, moc a moc děkuji všem čtenářům tohoto blogu, kterým vděčím za mnoho. Kdo totiž tvrdí, že píše blog pouze pro sebe, nemá pravdu... Blog bez čtenářů netvoří šťastného blogera... Ovšem já šťastná jsem a ještě jednou moc děkuji.


  • Dohromady jsem napsala 219 příspěvků, z toho 68 recenzí (mimochodem v loňském roce jsem napsal 68 příspěvků, což je vtipná shoda náhod).
  • Dosáhla jsem 111 pravidelných čtenářů přes GFC, takže mi jich letos přibylo 93.
  • Celkem 65 lidí si mě v letošním roce přidalo na Google+.
  • Na Goodreads mám momentálně 120 přátel, což je o 107 více než na konci roku 2014.
  • Moje Facebooková stránka blogu se dočkala nových neuvěřitelných 328 liků!
  • Počet zobrazení mého blogu přesáhl milník 51 000.
  • Díky, které patří všem čtenářům a blogerům a nakladatelstvím jsou nespočitatelné... Děkuji moc. Myslela jsem si, že se neodvážím jmenovat, ale oni si to prostě všichni zaslouží. Takže děkuji Míše Červenkové (za příliš mnoho), Adě (mino jiné za všechny ty komentáře), Zavk (za... to že si nemyslela, že jsem pedofil? No, prostě za všechno!), Ells (za to že je taková, jaká je), Wayll a Jackelin Mandragor (za to, že na mě počkají a JM ještě za swap), Melindě (za pomoc a uvedení do blogerského světa a za sraz), KristýTheReader (nejen za Abecedu knihomola), Vysvobozené/Vlastě a Iris Virág/Terce (za jejich poetičnost a originalitu)... A mamce - to snad nemusím rozvádět, zkrátka za všechno.
Díky a vám všem ostatním nejmenovaným a přeji všechno lepší do roku 2016!
Marky

Komentáře

  1. Krásný shrnující článek. Tohle je jeden z nejhezčích vstupů do nového roku (nebo odchodů z toho starého?), co jsem zatím četla. Tak na nás hlavně nezapomeň v příštím roce a, prosím, pokračuj. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děěkuji :) Já bych řekla, že je to obojí... Nezapomenu a budu se snažit - jsem tu doma :3

      Vymazat
  2. To je moc milý příspěvek a mám radost z toho, jak jsi během tohoto roku dokázala vplout do blogerského knižního světa a stát se jeho součástí. Jo, Melinda je fakt nápomocná dušička. :)
    Já jsem chtěla dosáhnout do konce roku 50 000 zobrazení, což se mi povedlo. Nevím, které články jsou neúspěšnější, ale počítám, že vede ten ze Světa knihy nebo nějaké Destrukční deníky. :)
    Seš dobrá, kolik máš čtenářů a přátel a tak. Tak ať se ti daří i v roce 2016. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, pro mě je ctí, že si to o mně někdo myslí :D Páni, to jsi dobrá... Vždyť ses stěhovala, ne? Nebo to bylo dřív? A jinak s těmi čísly to moc nehrotím... Těší mě to, ale stejně mám nejraději ty věrné komentátory jako tebe a Adu a Míšu a vůbec všechny... Ti, co mé články čtou, ale nikdy mi žádný komentář nenapsali, často ani nevím o jejich existenci :D

      Vymazat
  3. Gratuluji k úspěchům :) Ať je příští rok ještě lepší, než ten letošní a hlavně ať Tě blogování pořád baví a naplňuje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji a doufám, že pro tebe bude platit to samé ;)

      Vymazat
  4. Gratuluji k úspěšnému roku. Já za rok sice žádných blogerských úspěchů nedosáhla, ale i tak považuji tento rok za celkem dobrý a přelomový, jako každý jiný. :) I když většinu tvých článků nekomentuji (recenze si třeba přečtu, ale nemám k nim co říct, to bych ti pořád musela psát jen věci jako "Hezká recenze" a "nalákala jsi mě na další knížku"), mám tvůj blog ráda, je to určitě můj oblíbený knižní blog. Hodně štěstí i nadále.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář, připomínku, nápad... Pokud byste mě chtěli kontaktovat osobně, můžete použít můj mail marky48dsp@gmail.com. Předem díky za jakoukoli odezvu.