Pětkrát Apríl! | Knížky, které vás budou bavit celý duben.

Výsledek obrázku pro hello april
Duben si všichni spojujeme s tím samým – s aprílovým počasím a vtípky. Každému se určitě už nějaký ten aprílový žertík vydařil. A co kdyby se letos nepoštěstilo? V tom případě vám mohu představit pět různorodých knih, které mají jedno společné: zaručeně vás pobaví!


article_photoSaturnin (Zdeněk Jirotka)
Tato kniha je svým humorem známá po celém světě. Vyprávění o tom, co se stane, když vás sluha přestěhuje na loď, jen málo tenisových míčků padá do Vltavy a přijede vás navštívit teta Kateřina, která sype z rukávu další a další přísloví... Ještě jste tuto českou klasiku nečetli? Tak hurá pro ni!

Komentáře

  1. Tento měsíc se taky na tuhle knihu chystám :D Máme ji na seznamu k maturitě, tak si konečně něco dalšího musím odškrtnou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Saturnina bys měla číst, i kdyby na tom seznamu nebyl... Je super ;)

      Vymazat
  2. Wow, ty máš článek na blogu idnes.cz! To je super! :-) (promiň za tak hloupou reakci, jen jsem si myslela, že odkazuješ na cizí článek a kliknu na to a zjistím, žes to psala ty, což mě potěšilo)
    Saturnina jsem viděla jako film a pár Cimrmanovských her také znám, ale ostatní ze seznamu jsem nečetla... jako obvykle, děkuji za knižní tipy. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám no, přece bych tady nekopírovala něčí cizí, ne? :D Není zač, ráda šířím knihy dál, a ty vtipné obzvlášť :)

      Vymazat
  3. Saturnina jsem četla a moc se mi líbil :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To si myslím, že jo... Já ho poprvé četla v deseti a od té doby už snad milionkrát :3

      Vymazat
  4. Já tuto knihu moc v lásce nemám. Jelikož jsem z ní letos psala slohovou práci. Při které mi šel příběh pořád hlavou. Byla jsem donucena se podívat i na film a to byl úplný konec. I když kniha byla velmi hezky zpracovaná, příběhu jsem měla už plné zuby :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt ne? To přede mnou snad ani neříkej... Já jsem hodně tolerantní, ale na Saturnina mi nikdo nadávat nemůže! :D

      Vymazat

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář, připomínku, nápad... Pokud byste mě chtěli kontaktovat osobně, můžete použít můj mail marky48dsp@gmail.com. Předem díky za jakoukoli odezvu.