Destrukční deník #3


Zdravím vás všechny!
Pro dnešek přináším několik dalších fotografií mého Destrukčního deníku. Začínám se mu věnovat čím dál více a opravdu mě moc baví... Ke každé stránce mám svůj osobní vztah (, který vám nejspíš ne vždy prozradím) a jsem za koupi této (ne)knihy moc ráda :)


Tento úkol jsem si skutečně užila a stránku jsem doplnila o květiny, aby vypadala kreativněji.

O tomto úkolu jsem dlouho přemýšlela a byl pro mě velmi obtížný, protože nerada kreslím do knih... Nakonec jsem nakreslila některá slova, znázornila to, co kreslí do učebnic mí spolužáci (nechápu, jak může někdo do knih kreslit!) a přidala několik citátů.

Tuto stranu jsem dala svému mladšímu bráškovi, protože se mu Destrukční deník moc líbil (často tvořím u jídelního stolu a on mě už několikrát pozoroval). Myslím, že se mu úkol povedl :)

 Stranu jsem podle zadání vytrhla, ale než jsem ji zmuchlala, obarvila jsem ji na oranžovou a zelenou barvu, aby textura vynikla. Poté jsem stranu přilepila zpátky...

S tímto úkolem jsem neměla žádné potíže, protože mám doma spoustu škrábacích obrázků a z nich mi zbyla ta ostrá "škrábátka". Napsala jsem Wreck Thi Journal, abych si pokaždé, když nalistuji tuto stranu, připomněla, že tento deník mám skutečně zničit.

Vlastníte Destrukční deník?
Máte vyplněné některé z těchto úkolů?
Jak moc se liší váš deník od mého?
Marky

Komentáře

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář, připomínku, nápad... Pokud byste mě chtěli kontaktovat osobně, můžete použít můj mail marky48dsp@gmail.com. Předem díky za jakoukoli odezvu.